Gama Eagle Phoenix


EAGLE PHOENIX este o gama de platforme de lucru la inaltime montate pe autovehicule de tonaj mare, capabila sa atinga inaltimi de lucru de pana la 62 m, respectiv 32 m – distanta de lucru in lateral si cu bataie laterala de 32 m.

Platformele EAGLE PHOENIX difera notabil de modelele EAGLE, fiind caracterizate de performante similare sau mai bune, in functie de model, incadrandu-se in acelasi timp in dimensiuni de gabarit mai reduse, mai compacte. Seria EAGLE PHOENIX vine cu o inovatie in ceea ce priveste dispozitivul de comunicare in cota si anume dispozitivul LIVE WORK SYSTEM.

Acest sistem de telecomunicatii ultra-modern cuprinde un sistem audio/video si camera mobila in nacela (platforma de lucru), respectiv un sistem audio-vizual la sol. Operatorul de pe platforma poate comunica si transmite imagini in timp real catre un colegii de la sol, respectiv comunica si transmite imagini in timp real la orice distanta, de exemplu benfeciarului de lucrare, pentru a arata status-ul in care se afla lucrarea sau pentru a solicita consiliere despre cum sa opereze.

Acest dispozitiv are brevet Oil&Steel si a fost realizat pentru a revolutiona si grabi interventiile in cota. Cu LIVE WORK SYSTEM veti avea intotdeauna imagini din timpul interventiei.


Seria Eagle Phoenix este formata din modelele: