Produse Oil & Steel

OCTOPUS

Linia Octopus este caracterizata de o densitate complexa, ce permite tuturor modelelor din aceasta gama sa patrunda in spatii extrem de stramte si inguste. Toate modelele sunt echipate cu balama dubla tip pantograf, ce permite performante si miscari inimaginabile pentru platforme si aceasta categorie si, mai presus de toate, ascendenta/descendenta perfect verticala.

Multumita noilor sisteme de control de la distanta prin unde radio, operatorul poate manevra platforma fara a sta in raza sa de actiune; acest lucru confera o siguranta crescuta de operare pentru operator in timpul utilizarii Octopus.

Vezi produsele

SCORPION

Scorpion reprezinta o serie de platforme instalate pe un vehicul cu GVW de minim 3,5 tone, echipat cu brat telescopic ce poate atinge inaltimea maxima de lucru de 20 m in versiunea din 2012.

Aceasta serie de platforme difera de produsele competitorilor deoarece are dimensiuni reduse si un set unic de viteze. Scorpion este in special potrivit pentru intretinerea generala si a iluminatului stradal si multumita utilizarii facile, este potrivit pentru industria inchirierii fara operator.

Vezi produsele

SNAKE

Linia Snake include platforme articulate cu pantografe simple sau duble. Cu acest design este posibil sa fie ridicata sus si extinsa peste orice obstacole de la inaltime. Toate modelele au un sistem de rotatie pe a cincea roata.

Noul design si noile materiale pentru protectie care acopera controalele ofera liniei de produse Snake forta sporita si durabilitate in timp, precum si protectie a sistemelor in timpul utilizarii obisnuite.

Vezi produsele

SNAKE PLUS

Snake Plus este o serie de platforme aeriene dezvoltata pentru a raspunde mai bine la nevoile de lucru din oras. Principalele caracteristici ale acestei linii: • stabilizare cu spatiu limitat si cu posibilitate de stabilizare a formei vehiculului; • capat contra-balansat extrem de limitat pentru a evita riscul de coliziune cu vehiculele in tranzit; • acces dublu: de la platforma inchisa si de la sol; • extrem de compact.

Seria Snake Plus este singura linie de platforme cu dublu pantograf, cu geometrie si cinematica a miscarilor, ce permite miscari perfect verticale ale platformei in sus/jos, specific poate ridica/cobori platforma urmand o linie dreapta verticala. Acest lucru conduce la o reducere drastica a timpilor de pozitionare deoarece manevrele tipice multiple asociate cu platformele neechipate cu acelasi sistem sunt eliminate.

Vezi produsele

EAGLE

Stabile si robuste, platformele permit munca grea cu un nivel inalt de precizie si manevrabilitate. Design-ul modern cu accent pus pe necesitatile actuale ale lucrului la inaltime au permis productia acestor masini de inalta performanta.

Vezi produsele


EAGLE PHOENIX

EAGLE S este o platforma de acces telescopica montata pe camion cu brat, capabila sa ajunga la inaltimi de lucru de pana la 62 m si cu bataie laterala de 32 m. EAGLE S are 2 brate articulate extensibile ce permit desfacerea in cote a obstacolelor si precizia prinderii extreme in zone inalte de lucru.

O importanta inovatie tehnica este reprezentata de al doilea brat cu articulatie, ce permite operatorului sa lucreze sub suspensoare in medii cu obstacole in cota (de ex. santiere petrochimice), cu usurinta si maxima siguranta. EAGLE S are o noua platforma de aluminiu ce garanteaza aceeasi putere si capacitate de incarcare a platformei de otel. Platformele EAGLE S difera notabil de modelele EAGLE referitor la montarea camioanelor.

Vezi produsele

SCORPION

Scorpion este o serie de platforme echipate cu brat telescopic ce difera de produsele competitorilor prin faptul ca are dimensiuni reduse si un set unic de viteze.

Vezi produsele


CAIMAN 13

Formate dintr-un cadru tubular din otel si baza din placa de otel de calitate superioara, usor de instalat pe sasiul camionului. Turela pivotului bratului este fabricata din placa de otel de calitate superioara, integrala cu coloana; coloana este fabricata din otel tubular foarte rezistent. Platforma de operare pentru un singur operator este fabricata integral din fibra de sticla, cu capacitatea maxima de 175 kg. Echipata cu control complet hidraulic si sistem de monitorizare.

Vezi produsele


EAGLE

Platforme stabile si rezistente ce permit activitati grele cu un nivel ridicat de precizie si manevrabilitate. Designul modern, perfect pentru nevoile reale pentru lucrarile in aer, a permis productia unor aparate cu performante ridicate.

Vezi produsele


SCORPION

Scorpion reprezinta o serie de platforme instalate pe un vehicul si echipate cu brat telescopic. Seria aceasta de platforme difera de produsele competitorilor deoarece au dimensiuni reduse si un set unic de viteze.

Vezi produsele


SNAKE

Snake este o serie de platforme instalate pe un vehicul cu o singura balama. In comparatie cu platforma telescopica, pantograful face posibila depasirea obstacolelor inalte si obtinerea unei raze de actiune mai mare. Platformele Snake SMART ofera operare complet hidraulica ceea ce inseamna o fiabilitate mai mare si o intretinere mai usoara. Platformele Snake SMART sunt cele mai populare printre companiile angajatoare din lume multumita performantei ridicate, usurintei de utilizare si fiabilitatii.

Vezi produsele


SNAKE PLUS

Snake este o serie de platforme cu balama dubla pantograf. Pantograful dublu comparat cu pantograful individual ofera posibilitatea de a realiza miscari “in linie verticala”, adica pana la deschiderea totala a bratelor de articulatie, miscari in sus/jos urmand o linie complet dreapta realizate utilizand pantograful; acesta economiseste mult timp in special cand platforma este utilizata pentru a curata fatadele sau pentru aplicatii similare. Snake COMPACT difera de alte produse nu doar prin performanta exceptionala si echipament, ci si deoarece este cea mai compacta serie de pe piata.

Vezi produsele